En verder?

En verder?

Naast schrijven doe ik nog een paar andere dingen met zeer veel plezier. Salsa dansen bijvoorbeeld. Ook heb ik jarenlang met veel plezier dansavondjes georganiseerd voor ouder publiek: ClubUp!Tijdens die avonden draaide ik als DJ Swing, samen met DJ Jan, tevens de plaatjes. Ik doe het nu wat rustiger aan, maar draai nog steeds op feestjes en partijen.

Ik ben voorzitter van het Broodfonds Deventer Beleg, een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zelfstandig ondernemers. Onder het motto 'met elkaar voor elkaar' vormen we met vijftig zzp'ers een vangnet bij ziekte en (tijdelijke) afbeisongeschiktheid. Een prachtig, kleinschalig initiatief, waar geen verzekeraar of dokter aan te pas komt. Meer informatie op www.broodfonds.nl.

Tot slot: ik ben een gepassioneerd muziekliefhebber: van klassiek tot punk. Ik speel sinds een paar jaar bovdien basguitaar, de moeder aller rockinstrumenten ;-). Er goed ga ik er niet (meer) in worden, maar het geeft wel veel plezier.

Kantoorkabouter

Kantoorkabouter

Zin om een keer langs te komen aan de Scheepvaartstraat 6 in Deventer? U bent van harte welkom in De Koopman, het mini-kantoorverzamelpand waar ik werk, samen met tekstschrijver Eric Boekel, kunstenares Josien ten Dijk en wand- en gevelspecialiste Freekje Vervoord.  Het pand heeft een bijzondere geschiedens. Ooit was hier de Deventer distilleerderij Erven Ganzeboom gevestigd.  Een glastableau in onze hal herinnert nog aan hun aanwezigheid, en op de deuren van onze kantoorruimtes staan de oude functiebenamingen van de vertrekken. Ik houd zelf kantoor in het oude magazijn. Oh  ja, vergeet u niet onze kantoorkabouter te groeten bij binnenkomst? Dank!