Kunstenlab2

Tekst en van weeren maakt deel uit van Het Kunstenlab2, een informeel samenwerkingsverband van creatieve professionals. Het betreft webdesigners, webbouwers, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, communicatiedeskundigen en filmmakers. De naam verwijst naar het voormalige Kunstenlab in Deventer, waar we tot oktober 2015 op de tweede verdieping kantoor hielden.

Het pand is inmiddels verkocht aan een particulier. De meesten van ons zijn nu te vinden in het Havenkwartier in Deventer.  Het is een culturele broedplaats waar wordt gewoond, gewerkt en vooral: geleefd!

Ieder van ons heeft zijn eigen bedrijf, met eigen opdrachtgevers. Maar als de gelegenheid zich voordoet, werken we graag en met veel plezier samen om de vragen van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij profiteren we optimaal van elkaars kennis, kunde en ervaringen.

Zelf heb ik de afgelopen jaren samengewerkt met collega tekstschrijver Eric Boekel, de webbouwers van Het Wep, grafisch ontwerpbureau Houdbaar, websiteontwikkelaar Kommotiv en met bureau Beeldtaal, filmmakers.